“Sinds 2014  werk ik vanuit diverse functies op specifieke dossiers samen met Okkerse & Schop Advocaten. Het meest recente voorbeeld is de implementatie en borging van AVG compliancy in De Floriade Almere 2022 BV waarvan ik sinds januari 2019 algemeen directeur ben. Missie van De Floriade Almere 2022 BV is het organiseren van de Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade in 2022. Een groot evenement dat een half jaar zal duren en naar verwachting meer dan 2 miljoen bezoekers zal trekken, die niet alleen de pracht en kracht van de Nederlandse tuinbouwsector zullen ervaren, maar ook een vooruitblik op het leven in de groene gezonde stad van de toekomst.

Op deze wijze heb ik regelmatig contact met het kantoor Okkerse & Schop en specifiek met diverse collega’s uit het kantoor.

Op het dossier AVG werkt de Floriade Almere 2022 BV met name samen met mw mr. Phuong Nguyen.

Zowel met het kantoor als geheel als met mr. Nguyen verlopen de contacten steeds professioneel en plezierig en zijn wij verzekerd van een proactieve en open inbreng die ons in staat stelt op vaak complexe dossiers een efficiënte en effectieve werklijn te plaatsen en te borgen die op onze beweeglijke projectorganisatie past.”

| Floriade Almere 2022 BV | Peter Verdaasdonk | Algemeen Directeur