‘Halverwege een procedure waar ik niet goed vertegenwoordigd werd (door een ander kantoor),
heeft mw. R. Dijkstra van het kantoor Okkerse-Schop mij bijgestaan en de zaak verder behartigd voor mij. Ze heeft een verloren zaak om weten te buigen naar een positief zichtveld van de rechter, waardoor de vooringenomenheid van jeugdzorg op de korrel werd genomen met resultaat dat mijn zoon intussen weer bijna een jaar thuis woont. Door haar echte betrokkenheid, heldere kijk, kennis en gedrevenheid is het geschil in een zeer korte tijd tot een positief einde gekomen.

Hierbij handelde ze altijd in het belang van mijn zoon en mij. Rosanne is zeer prettig in omgang, een vleugje humor, begrijpelijke taal, zeer doortastend en vakkundig bijgestaan. Duidelijk en goed geïnformeerd over de ontwikkelingen en verwachtingen in het proces. Ook heldere afspraken in de kosten. Zij houdt zich aan afspraken en reageert snel op vragen. Door haar inzicht en doortastendheid is het geschil in mijn voordeel beslecht. Ik zal mw. Dijkstra zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Mijn zoon en ik zijn heel dankbaar dat zij mijn zaak behartigd heeft. Ook het contact met het kantoor als zeer prettig ervaren. Duidelijkheid en betrouwbaar.’

dhr. F. Stichelbout