“Ik ben de zoon van een ondernemer, en thans ook zelf ondernemer met decennia ervaring in de verzekeringsbranche. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden raakte ik in geschil met een verzekeringsmaatschappij en kwam vervolgens in een spinnenweb terecht. Ik besefte dat ik juridische hulp nodig had en ben in contact gekomen met Okkerse & Schop Advocaten via mijn huisadvocaat, die mij de expertise van dit bureau aanbeval.

Mijn eerste contact was met mevrouw Phuong Nquyen en haar kantoorgenote. Hoewel ik even twijfelde of twee advocaten nou wel een goed idee was, heeft dat feit me uiteindelijk juist aangenaam verrast.
Gaandeweg kreeg ik vertrouwen in deze constructie, de dames wisten van wanten! Zij hebben alle facetten van mijn zaak breed onderzocht, en weten waar ze het over hebben. Bovendien waren zij altijd zeer goed bereikbaar, juist omdat zij als duo opereerden. Toen ik uiteindelijk persoonlijk in gesprek moest gaan met de tegenpartij werd ik daar goed op voorbereid door mijn advocaten en ging ik dankzij die voorbereiding en de deskundigheid van mijn advocaten vol vertrouwen het gesprek in.

De zaak is voor mij uitstekend verlopen, dankzij de deskundige inzet van de advocaten van Okkerse & Schop Advocaten.”

| Cliënt Ondernemingsrecht