Waarom Okkerse & Schop Advocaten?

Waarom kiest u voor ons en niet voor een groot kantoor aan de Zuidas? U bent bij ons geen dossier, u bent onze partner! U krijgt bij ons een vaste contactpersoon die al uw zaken regelt en coördineert. Geen lange wachttijden, geen ingewikkelde correspondentie, maar altijd een persoonlijk gesprek met uw specialist. Dat maakt het verschil!

Onze mensen zijn echt geïnteresseerd in uw bedrijf, zij zijn persoonlijk betrokken bij wat u bezig houdt.

Elke aan ons kantoor verbonden advocaat is vertrouwd met de algemene rechtspraktijk en heeft daarnaast op één of meer rechtsgebieden veel expertise opgebouwd. Deze rechtsgebieden omvatten de terreinen van Ondernemingsrecht, Mededingingsrecht, Contractenrecht, ICT-recht, Onderwijsrecht, Ambtenarenrecht, Privacyrecht, Arbeidsrecht, Vastgoedrecht / Algemeen bestuursrecht, Huurrecht, Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht, Insolventierecht, Schuldhulpverlening, Intellectueel Eigendomsrecht, en voor de particuliere markt Personen- & Familierecht & Mediation.

Doelgericht

De wet- en regelgeving wordt steeds complexer. U heeft behoefte aan duidelijkheid en overzicht. Wij helpen u graag om door de bomen het bos weer te zien. Wij vinden het belangrijk om uitgebreid met u van gedachten te wisselen zodat we goed kunnen inschatten wat uw rechtspositie is en welke resultaten we zouden kunnen behalen. Daar gaan we samen met u recht op af. Zo kunnen we in een vroeg stadium een inschatting geven van de te verwachten kosten.

Wij stáán voor uw zaak. Ook niet onbelangrijk: wij houden u in heldere en begrijpelijke taal op de hoogte van de voortgang.

Verrassend

Bij ons krijgt u geen standaard antwoorden op uw vragen. Van ons kunt u méér verwachten. Okkerse & Schop Advocaten levert advies op maat en helpt u graag verder. En daarin willen we u graag verrassen. Met een passende juridische oplossing voor uw situatie. We kijken graag verder: Als het kan zoeken we naar mogelijkheden die anderen laten liggen. En soms is dat een aangename verrassing.

Persoonlijk betrokken

U doet bij ons altijd zaken met dezelfde advocaat. Hij of zij is uw contactpersoon en zal altijd snel op uw vragen reageren. Geen lange wachttijden, geen ingewikkelde brieven, we bellen u regelmatig om u op de hoogte te houden en te overleggen. Korte lijntjes! Soms is het nodig om te overleggen met een collega die meer ervaring heeft in een bepaald rechtsgebied. Dan is het prettig dat wij die expertise in huis hebben.